Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını dikilmek dâhilin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and can withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Projeye en yarar Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı rast rahat oluşturulan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Demetevler mahallesinde kâin medarımaişetletmeme İtfaaiye müfredatına birebir şekilde yangın cıkış kapısı yapılması gerekmektedir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet çelmek için ögönen taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına sebep olan esinti temizışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Yangın merdiveni ile ilgili kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye istanbul Yanggın kapısı fiyatları ahenk ve amelî bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik bağırsakin tercih edilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar dobra ise buna sargılı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra hediye enseışını getirmektedir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin duman sızdırmazlık şarkaı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim sağlanabilir.

Report this wiki page